Pod vodou...

Pod vodou...

Anotace: v hlubinách...

Navštívil jsem podvodní svět,
tam není třeba slov či vět…
Tam nemusíte mluvit,
o to více budete se bavit…
V tom světě je všechno zkreslené,
sny se Vám zhmotňují,
už nejsou jen vysněné…

Žijí tam tvorové podivuhodní…
Je radostí si s nimi zamlčet,
Čas se tam pěkně dá promlčet,
líně se ve víru jenom tak otáčet,
takových atrakcí je tam bezpočet…

Nejsou tam žádné hranice,
Je tam tak lehce jen,
z vody už se Vám nechce ven…
Snad jsem aspoň krapet přiblížil své dojmy,vjemy...
vždy,když se tam ocitnu tak láskyplně je mi…

Dál podmanivě mi buší v zalité duši,
podvodní tam-tamy z podmořské buši….
Autor enigman, 22.06.2008
Přečteno 260x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Lota, monterka, labuť, hanele m.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Podmořská buš, paráda.

23.06.2008 00:09:00 | Psavec

podmanivý mořský svět - zdál by se vzdálen mnoho let- mnoho mil - přesto je tak snadné se v něm probudit...

22.06.2008 16:43:00 | monterka

krásně mile, němě se mi plulo.. ten poslední řádek se mi líbí moc.

22.06.2008 15:47:00 | labuť

je to mile pohodový - sice nemám v lásce gramatický rýmy, ale u takový hravý věci je možu odpustit :o)

22.06.2008 15:30:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí