Hádanková pohádka

Hádanková pohádka

Anotace: kdo je hlavním hrdinou?:)

Odkud se vzal nemáš zdání.
Projel kolem, prý za sedmihlavou saní.
Na sedum kafí a pak na pivo,
vždyť viděli se naposled, ještě když bylo nebylo.
(a to tenkrát zrovna sněžilo...)
Autor DodgerKT, 23.06.2008
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Jahodová kopretina, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sedm kafí pro sedm hlav
jedno pivo pro sněžného muže
když se sedm hlav zamotá
rozmotat je to chce čas- nuže

23.06.2008 09:39:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí