Paní noci

Paní noci

Anotace: ach, nejnovejsi prirustek, uz sem dlouho nepsala...

Dnešní noc svá černá křídla
tiše, smutně rozprostřela.

Paní noci
sestupuje
do ulic.

Raději rychle spěchej domů
každý Ty, kdo věříš tomu.

Potkáš ji
- vznešenou -
kráčet vstříc.

Neutíkej! Řekne Tobě,
zůstaneš s ní, v noční době…

A nad Tebou
zažehnou
světla svic.

Paní noci bloudí sama
a hledá, kdo dočká se s ní rána.

Básník
co hledí
na měsíc.

Nechci přijít o Tvé dlaně
o hluboké oči laně

Nechoď
v noci
do ulic.
Autor Petite Francaise, 23.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Krokodylekx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí