Jedna láska

Jedna láska

Anotace: Pár volnějších rýmů, tak trochu volná inspirace písní One od U2...

Jedna láska, svůdný pohled,
horké rty a srdce jak led.

Vášnivé rty, letmý úsměv,
ale někdo jiný slaví úspěch.
Pramen vlasů v mojí dlani,
pro jiného budeš paní.

Usměješ se, šeptáš sbohem,
schnou a vadnou kytky kolem.

Odpověď je víc než zřejmá,
jako vždycky, tatáž stejná.

Polibek první a poslední,
když jsem byl s Tebou v posteli.

Pár vzpomínek mizí navždy,
tím si musí projít každý.

Příliš pozdě ptát se: "co teď?"
Jedna chvilka, jeden dotek...
Jedna láska...
jeden pohled...
...ještě jednou...naposled.

03/2008
Autor miroslaF, 23.06.2008
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je zlatým schodištěm, po němž srdce stoupá do nebe.

24.06.2008 22:34:00 | Ewineccka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí