Svobodný peníze

Svobodný peníze

Anotace: ... proč lidi ovládají, proč lidi řídí ?

Každý večer než ulehnu do peřin,
zavřu oči na pět vteřin.
Zjistím, že mi už nic nepatří,
kéž bych našel to co chci !

Než ulehnu zase zpět.
Zavřu oči, jak obletět celý svět.

Mít všechnu tu moc
a mít víc než nic !
Počítat prachy,
co do nebes letí !

Co slyším,
jak cinkají,
už mi náleží.

Co cítím,
jak padají
z oblohy večerní.

A koupím Ti raketu, co umí
vzlétnout do nejvyšších
sfér všech atmosfér.

Tvé tváře,
do ruda zbarvené,
chladný vzduch,
trable zažene.

Už jsi dost daleko ?
Od všeho zlého ?
Všeho zlého ?
Všeho zlého ?

A když se vzbudí,
nic tu není.
Už vůbec nic
nezbylo,
nezbylo ...
Vše je pryč !
Vše, vše je pryč !

Pryč - pryč - pryč...
Autor Charlie Mero, 23.06.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí