Jakoby nás mystikou obestřela

Jakoby nás mystikou obestřela

Anotace: Při návštěvě Českého středohoří

V klidu sedíme a svačíme
Za námi kostel oprýskaný
Roderick říká, že jej opravují,
Už prý téměř rozpadlý byl
Má teď tu zvláštní patinu starých zašlých věcí
Stěny bez omítky jsou
Vypadá jako by byl nahý
Z kůží vrásčitou a rozpraskanou
Sedíme tu ještě s Janou a duše kostela
Jakoby nás mystikou obestřela
Jakoby nás pohltila a zpět o několik století vrátila
Je příjemné nechat se prostoupit
Výjimečností tohoto místa
Autor WWW, 09.08.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí