Tichá smrt

Tichá smrt

Anotace: jen mě tak napadlo...

Ticho, ani ptáček nezapěje,
i kapku rosy co spadne do trávy bys uslyšel,
jenomže, ona tam také není.
Jdeš a neslyšíš nic,
ani praskání kořínků,
ani crvlikání cvrčků,
ani radostný smích dětí hrajících si opodál.
A přece něco slyšíš, nebo alespoň si myslíš, že to slyšíš - jsou to tvá slova.
To zrádné ticho ti užírá mysl čím dál tím víc
a ty se tomu nemůžeš ubránit.
Neubránil ses.
Ticho, bílo, nic.
Autor Luciq, 24.06.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí