Jsem tu.

Jsem tu.

Jsem tu :

---

Když jsi smutný,
---
když Ti je těžko,
---
když jsi nemocný,
---
když hledáš svou cestu,
---
když jsi šťastný,
---
když se Ti nic nechce,
---
když trpíš,
---
když toužíš po naději,
---
když hledáš přítele,
---
když toužíš po odpuštění,
---
když si chceš promluvit,
---
když Ti chybí objetí,

---

Jsem tu a nejsem Tvé prokletí,

Jsem tu i když mě nevidíš,

dohlížím na Tebe,

snad se za mě nestydíš...

---
Autor padající do neznáma, 24.06.2008
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí