Odcházíš

Odcházíš

Anotace: ...

Odcházíš mi někam v dál,
řekni, řekni co dělat mám.

Mám se za tvou duši bíti,
nebo tě mám nechat sníti?

Řekni moje vílo milá,
proč jen si se otrávila.

Proč jen zabila jsi svoje tělo,
pročpak už se ti žít nechtělo?

Když nedostává se mi odpověď,
ze zoufalství si beru jed.

Už cítím jak proniká žilami,
už překračuji tu propast mezi námi.

Tak jsme se znovu shledali,
a teď už nás nic nerozdělí.
Autor Arret, 24.06.2008
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale štastné pro ty dva.

07.05.2009 18:28:00 | BARBYE

Krásný no, co dodat? Prostě talent :)

26.06.2008 17:35:00 | Anejet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí