Smrt v nicotě

Smrt v nicotě

Anotace: ...

Když už smrt se blíží šerem,
když už střela projde tělem.

Když už krev se z rány řine,
je jí jasné, že teď zhyne.

Oddává se temné noci,
oddává se nicotě.

Nedovolá se pomoci,
nepřivolá tě k sobě.

V ruce kříž
a v srdci žal.
Nespatří nikdy mříž,
kdo jí život vzal.
Autor Arret, 24.06.2008
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc, moc, moc...pěkné :)

26.06.2008 17:33:00 | Anejet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí