EPITAF

EPITAF

Anotace: Proč čekat až nám epitaf napíše někdo cizí, kdo nás lépe zná než my sami . . .

Stokrát jsem padla do bahna
čumákem v zemi ryla,
depka - ta čubka proradná
úsměv mi kdesi skryla.

Stokrát jsem Boha prosila
o naději i o čas,
stokrát jsem byla na cucky,
v duši jen velkou propast.

Vždy ale sílu našla jsem
zvednout se a jít dále,
se slunečnicí za pasem,
s úsměvem na rtech stále.

Všichni z nás víme o čase,
že všem nám stejně měří,
že nadejde ten hořký den,
kdy zvedneme se stěží.

Že přijde chvíle loučení
a zbyde jenom TICHO,
snad vám to moji nejdražší
nepřijde příliš líto.

Přeji vám slunce do duší,
radosti, lásky dosti,
odchody nejsou veselé,
každý se toho zhostí.

Tak vydolujte - prosím vás,
nějaký zbytek síly
a řekněte si společně :
Je fajn, že jsme s ní žili . . .
Autor Ališa, 24.06.2008
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Lorraine, Mraveneček, Salinta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný, vážně!!

08.07.2008 17:23:00 | jackie.cane

super

29.06.2008 23:25:00 | Mraveneček

zajímavá myšlenka.. upřímně řečeno, je to krásné dílko..

26.06.2008 08:30:00 | Salinta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí