Tanec Slunce a Měsíce

Tanec Slunce a Měsíce

Anotace: ...

Už vím,co je to láska...

...Miliony zelenkavých motýlů s křídly andělů....
...........co nad oceánem baladu pějí...............
...............o trochu méně květů......................
....................prosíce.................................
................( Tolik medu!)............................
......Žár a chlad jako milenecké dvojice...........
...........popíraje fyzikální zákony...................
................tanec Slunce a..........................
.....................Měsíce................................
................( Tolik záře!).............................

Už vím, co je to neopětovaná láska...

.....................Měsíc......................................
..............květy v led proměnil..........................
.........a teď osamocenou baladu pěje.................
....Světlo bílých paprsků co černou tmu hledá......
................( Tak málo záře!)............................
.....................Slunce.....................................
.............tančí v hejnu motýlím.........................
...........dodržujíc fyzikální zákony......................
...milon motýlů se spálenými křídly do moře padá...
................( Tak málo medu!)...
Autor chroust17, 25.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Nahá, RustyHalloes, Churry, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak to říct..má to jádro..má to smysl..alespoň pro mě..a pro tebe jistě také.. vypovídá to o něčem, co znám, i když přesně nevím co to je...

26.06.2008 20:16:00 | Jamesow

..díky této úžasné básni už také vím :) (že máš ST) :)

25.06.2008 14:23:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí