JÁ K SMRTI NENÁVIDÍM

JÁ K SMRTI NENÁVIDÍM

Anotace: Pravdivé...

JÁ K SMRTI NENÁVIDÍM

Já k smrti nenávidím
Ta bezvětrná rána
Kdy slunce z nebe zmizlo pryč
Kdy krásy světa uzavírá brána
A já si zrovna zapoměla klíč

Já k smrti nenávidím
Ten čistících prostředků pach
To horší je než krutý vrah
To žalostnější než-li smutný sen

Já k smrti nenávidím
Zlost, závist ruku v ruce s přetvářkou
Tu hnusnou lidí faleš
Kterou se baví jako hrou
A kde vítězství je pouze lež

Já k smrti nenávidím
Svou lenost nekonečnou
Která mi v těle svaly svírá
A ničí moji pracovitost
Neboť mi zbytky energie zžírá

Já k smrti nenávidím
Svou hloupou nenávist
A zároveň svou slepou lásku
Která mi lepí přes oči
Vždy růžovo-černou pásku

Já miluji každé nové ráno
Sluneční paprsky i noc
Miluji všechno co je v knihách psáno
To kouzelnou má pro mě moc

Já miluji smích dětí i jejich naivitu
Závidím jim, že neznají
Tu pravou světa realitu

Já miluji šum moří
Zlatého písku třpyt
Také když srdce moje hoří
A všude kolem měsíční je svit

Já miluji svůj mladý život
A nenávidím stáří cizí
však dokud budu cítit mého srdce tlukot
Já budu milovat svou láskou ryzí...
Autor Mannon, 25.06.2008
Přečteno 410x
Tipy 16
Poslední tipující: Lissa, Little.mikee, Agniezka, csieksbo, Bíša, Churry, WhiteSkull, jedam, enigman, Nút, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že ty děti nebudou tou realitou tolik zničení...je to těžké tady, bohužel...

15.12.2008 16:30:00 | Agniezka

já smrt...nevidím....čekám...na smrťáka...

26.06.2008 00:42:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí