Básnění za svítání

Básnění za svítání

Anotace: otevíraní bran

v hluboké výšce mých nesplněných přání
tam kde dokonalost jemná jako pírka
tančí svoji lehkost v ranním svítání
kde paprsek světla hledí na mě z nitra

z hluboké výšky mých zapomnění
posílá poselství srdci mému
bytost bájná jméno ke jménu
paprskem lásky mé srdce promění

slzy radosti a pochopení hojí rány srdce
jako perly padají do fialové vůně přání
čiré jako nevinnost, jako léčící ruce
ta bytost bájná, ve mně, za svítání

Jméno, které mi posílá, rozezní
Echo v srdci očekávání
Daruje útěchu při klesání
Nádherné jméno...
Odhalí mi tajemství krásných vzpomínek
Růžová náruči obejmi mě
Obejmi mě obejmi mě
Živá vodo nebeské lásky, ty
Eterická bytosti všeho čistého
Ctím tvou přítomnost ve všech srdcích
Autor nrocinu Jednorožec, 26.06.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí