Márničky

Márničky

Anotace: ...

Už jako malý dětičky
stavěli z dřívek márničky
pro mrtvý křečky a ptáky
postaví ti jí taky
andělé co křídla neměli
upíraj oči svý ztemnělý
na zádech malou krabičku
satén pod tvoji hlavičku
tak zvedni nůž a něco si přej
nad svojí márničkou s nima se směj
pohřbi svou duši a bojuju dál
ať ti svět vrátí, co kdy ti vzal.
Autor Melfëa, 26.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásnej název. uplně mne zlákal si přečíst a zamyslet se. díky za to

21.08.2008 18:34:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí