"Rád bych měl volbu, rád bych vše ztratil"

"Rád bych měl volbu, rád bych vše ztratil"

Anotace: nechci to vysvětlovat. jsem na to příliš psychicky vyčerpaná

Ráda zavrhuju své myšlenky
Ráda zavrhuju své nápady,
které jsou líbivé.

Uvědomuju si osamělost,
když si chci hrát s jinou hračkou než ty,
uvědomuju si svou upřímnost,
když ti rozbiju autíčko,
abych měla náhradní části figurín.

Stýská se mi po tom.

Nechte mě samotnou,
prosím, dovolte ať je mi ublíženo,
prosím, připisujte si záporné body,
a kupte mi dodávku.

Nechci tady být,
proti harpuně nemám sílu,
proč si to naplno uvědomuješ?

Dítě miluje druhé,
miluje ho pro stejnost,
pro bezprostřednost lásky,
ale co když sebe nenávidí?

Vysychá ve mně nutnost předstírat,
cizí lidi pláčí,
chci je utěšit a hýčkat.
JE MI TO JEDNO.

Neumím být pravá,
neumím žít bez plastiky.

Chci se učit
a mít stejné hodnocení.
Ohodnoťte mě, dokud to snesu,
chci dostat pochvalu
a přitom je mi to pak jedno.
Nedotáhla jsem to k výškovému standartu.

a? je mi to jedno!
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je třetí nebo čtvrtý dílko a jsem okouzlen.lituju,že jsem do diskusní reklamy nenapsal i tebe.zasloužíš si moji pozornost..

21.11.2005 03:29:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí