Stračí hnízdo

Stračí hnízdo

Anotace: pfů..

V hlavě sis upředl
z podivných nití
o lásce, bytí
hnízdo stračí...

Stýskáš si tiše
v šedivé samomluvě
opřádáš srdce neskutečnem
mouchou je lapenou

Ztracenou..
v pavoučí síti..

Jakoby noc byla dnem…
Copak Ti tohle stačí?

Nevzdávej to
porvi se s hydrou
jsi přeci chlap

O svoje myšlenky
O svoje žití..
O svoje..

Mám tě tolik rád..
Autor Nút, 27.06.2008
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: Belmon, hanele m., Bíša, enigman, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

27.06.2008 21:37:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí