Kavárna

Kavárna

Anotace: vzpomínka...

Tichá hudba z repra zní
na stolech kytky a čisto.
Pro rande či oslavu
ideální bývá tady místo.

Šlehačka a dortíky
prostor vůní plní.
Boky sličných číšnic
kolem stolů se vlní.

Hospoda mě neláká
sem ale chodím rád.
Odpočinout od všeho
se známými pokecat.

Pár sladkých kousků
jazyk lehce podpoří.
Navrch dvě deci vína
ať lépe se nám hovoří.

Sliny v ústech se hromadí
oči mlskám naproti jdou.
Že jenom jeden si dám
pokaždé plané sliby jsou.

Setkání s přáteli poslední
na účet podniku hodujem.
Od pokecu nás neodradí
schůzky jinde plánujem.

Kavárna totiž bude zrušena
čas jen vzpomínky zanechá.
Na místě jejím banku postaví
buldozer dům rozbourá…
Autor Modrý Adept, 09.08.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí