nech ťa ziabne

nech ťa ziabne

Anotace: ...

Nech ťa ziabne...

Chlad, keď
Otváram knihu
A drzo vytrhujem stránky...

Nech ťa ziabne
Svet, čo poskladal si mi do obálky
A poslal na zlú adresu.

A moja slza...
Možno sa nezdá,
Že som jej príčina.
Možno to len
Pochabé šťastie
Ma drzo preklína
Možno iba spletiem si slová
Keď zase zajtra zdolám
Všetko, čo ponúkol čas.
( podstrčil mi rolu,
Herečky, čo znovu
Umučí sa sebecky.)

/Vraj leto bude verné/

Nechuť znie jemne...

A teba ziabne
( na dne)
Ta moja vôňa
kryštálová.
Autor adida, 28.06.2008
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, Iva Borecká, Chancer, Franti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Navěky k ledu...brrr!

11.07.2008 20:57:00 | Chancer

to o svete...je tak...presne...a ja uz zase popotahuju a rikam si sakra...

29.06.2008 15:58:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí