Otázky

Otázky

Anotace: No coment . . .

Kam odchází duše člověčí,
když už jí žití tady netěší ?

Kam dívají se oči člověka,
když hasnou a již nikam nespěchá ?

Kam vzpomínky jeho směřují,
když o jeho tělo jiní pečují ?

Zdali slyší náš láskyplný hlas,
když slzy dusíme a prázdnota je v nás ?

Zdali cítí naše vroucí políbení,
když stmívá se a vteřina se cení ?

A vnímá teplo naší náruče,
když zima a chlad padá mu do duše ?

Kam odplouvá všechno vědění a cit,
když opuští nás síla a sami chceme být ?

A když pak v Cháronově loďce sedíme,
a zlatou minci v zubech držíme,
kam všechny lásky naše odvály ?

Živote, Bože, proč jsi tak nestálý ?
Autor Ališa, 28.06.2008
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, r-a-d-a, jedam, labuť, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hodně otázek a málo odpovědí - i to je život

04.08.2008 10:12:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí