Chorál Mrtvých

Chorál Mrtvých

Anotace: Všichni již dávno dlí v podsvětí...a vítají...další mrtvou duši...nebo jen blábolení o všem možném?

Láska je tulipán letních louk,
letní louky rozkvétají na podzim.
V kolébce z papírových dráčků plout,
z křídel víl , slůvko, prosím,
a ďáblovou sekerou vílky kosím…
Křik múz jara, buší do uší,
krok smrti a výkřik černých myší,
doprovází náš chorál,
Chorál Mrtvých na marách…
lesklý tmavý korál,
na plecích ukrytý…
a náš život…zabitý…
Autor somnium, 10.08.2005
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky kosíš?? Budeme kosit spolu;)!

03.04.2009 18:36:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí