Bez názvu

Bez názvu

Anotace: hra o lásku

Myslím si,myslím,

naivně hloupá,
že poutá se pohledem.
O to víc spřádám svá pouta
a poutám tě k sobě blíž
a blíž.
Víš, možná tě mám i ráda,
chci si vśak teď jenom hrát.
Co se má stát ať se stane.
Miláčku,
mám už tě na háčku,
teď jenom zatáhnout,
nebo tě pustit po vodě.
Ponechávám to náhodě.

Mně stačí, že se dívám
a ty se usmíváś
Autor jiřička, 29.06.2008
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, SZN, WhiteSkull, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na ptáčky bývaj háčky
jen bacha na otáčky
kdo často hraje
někdy prohraje

30.06.2008 14:01:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí