Stereotyp

Stereotyp

Anotace: mám přátele, jsou to manželé a po několika letech společného soužití se tak trochu stratili ve všednosti ... je tak snadné zapomenout jak jim ze začátku bylo hezky ... že pro to taky něco dělali aby jeden druhého získal a mohl být s ní(m) vzpomenou si?

Zapadlí v šedi běžnosti
zapoměli si dávat něžnosti
zapoměli na slůvka co každý slyší rád

Láska jejich srdce plní
ale každý jen steskem krní
a přitom by stačilo jen slůvek pár

Jen říci miluji tě
to naplní srdce sytě
jen ty dvě slůvka jsou vzácný dar

Ruku v ruce porojít lesem
polibek si dát jenž v srdci nesem
zapomenut bude velký svár

Naplnit náruč tělem tvím
zjihneš pod dotykem mím
otevře se nám cesta společná

Samota ve dvou krutě bolí
Samota ve dvou naše srdce spojí
už nebudeme jenom pár

Budeme bytost co jedním dechem dýše
budeme křičet i když tiše
jsme jedno tělo, jedna duše
už nikdy se nebudem tvářit suše
protože má láska je jen dar, který ti chci věnovat ...
Autor rozinky, 29.06.2008
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí