Kouzlo Fantazie

Kouzlo Fantazie

Anotace: na obednavkju...:-)

Tajemnem obestřena,
země čarovná.
Byla jen vymyšlena,
nic se jí nerovná.

Nekonečný prostor
a žádný čas.
Záhadné květiny tam rostou,
co nezná nikdo z nás.

Ta země je kouzelná
a je, či není.
Z myšlenek byla stvořena,
souzena k věčnému dlení.

Zvířata mystická,
bytosti tajemné.
Chováním připadnou nelidská,
jsou všude kolem mne.

Nesmíš je vyrušit,
však do toho světa ponořit se smíš.
Vodní bytosti prosím nesušit,
však jak chovat se máš brzy zvíš.

Ta země je každému přístupná,
člověk tu s kdekým promluví.
Sláva té země je vzestupná,
každý živý o ní ví.

Ten svět kouzelného jména,
tu zemi každý v hlavě má.
Ten svět nazývá se Fantazia,
ta zem je vážně nádherná.
Autor JohnyS, 29.06.2008
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Charibeja, Hedvika, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí