Sladká chvíle síly.

Sladká chvíle síly.

Anotace: Kdo dokáže ctít strach, je silnější než kdo jiný. strach je už obnošený, ale síla v něm je.

Do temné tmy a černočerných koutů
se žene cit a jeho ideál.
V to neznámu je strach.
děs nevinný a prudký,
toho ses nenadál.

A v strachu síla je.
Tichá, neprostupná.
Vábí tě, sladká je,
tak ochutnej jak chutná!
Když na jazyku se převalí,
pohladí lehce, zabolí,

Však božská je ta chuť,
již tma ti nabízí.
Váže tě k sobě, táhne,
poutá na svůj med,
však tou náručí je smrt.
A smrtí sladký jed.

Přesto však umíráš,
znovu a nastokrát,
a znovu v sázku dáš
všechno co noh bys dát.

Pro dny, co pominou,
pro sladkost jedinou,
pro chvíli štěstí,
chvíli síly.
Autor Badya, 30.06.2008
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin, jedam, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí