O nás

O nás

Anotace: ...

Jsme spolu už dlouho nebo krátce?
Vůbec nezáleží na téhle otázce!
Zažili jsme spolu spoustu krásných věcí,
občas hádka lidem svědčí
Krásné chvíle plné lásky,vášně,štěstí
Kde jsou ty krásné chvíle teď?
Nyní jsou mezi námi chvíle napětí,neshod a trápení...

Z mé strany se city k Tobě nemění
Když v noci koukan z okna,jak se stmívá
přemíšlím nad tím,jak to asi vnímáš

To hrozné ticho mezi námi...
mění se ještě ve větší rány!
Kde jsou ty chvíle,že jeden bez druhého nemůžem být,
jako dřív,kdy jsme dokázali jeden o druhém hodiny snít?
Kolikrát se cítím jako vězeň své vlastní lásky,
pokládám si nesmyslné otázky
Pro mě je naše láska jako trám
na kterém visím,upadám...

Třeba nejsi tím,kdo má být mým

Chtěla jsem Ti být stále na blízku
a mít Tě zamčeného v notýsku
Být s Tebou po celý svůj život a nikoho k nám nepustit
Tak už chvílku stůj
a zamluv nám stůl,v hospůdce ,,Naděje"
se mé srdce zachvěje
Co je to láska,
když při ní smutkem srdce praská...

Proč toužíš po tom mě opustit
a do svého života už mě nepustit?
Ale zároveň chceš semnou být
o našem životě,chceš jen tajně snít

Nejde to,nejde,čekat jen na Tebe
Připadám si ztracená,
jako ryba v síti chycená
I v přístavu naděje se molo při bouři zachvějě...
Autor Gekončice, 30.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Jen tvůj anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim nevim.. osobne bych to nevidel tak cerne a jestli jo, tak chyby byvaj na obou stranach ;)

26.07.2008 12:40:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí