Láska voní po jahodách

Láska voní po jahodách

Mačkám v ruce čerstvé jahody.
Rudá šťáva jako krev vytéká.
Prstem na hruď píšu tvé jméno.
Vášeň ovládla mé tělo.
Ležíme v jahodové louce,
nad námi je modré nebe.
Láska voní po jahodách,
kytičkami plodů zahrnu tebe.
Autor devcatko z jetele, 01.07.2008
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, jerabina, Demedalex, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc krásné-voňavé..

01.07.2008 07:52:00 | igniss

krásná idylka...jahodová celá

01.07.2008 00:12:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí