Pět paprsků pravdy

Pět paprsků pravdy

Anotace: Takže si říkal Hurikán

První paprsek políbí,
a přinutí přijmout,
věčným branám přislíbí,
poslušně pokleknout.

Druhý paprsek otvírá,
duše neznámých světu,
lživost v nás rozdírá,
v jedinou pravdivou větu.

Třetí paprsek trestá,
hříchy našich předků,
pokání jasná cesta,
bez jakýkoliv svědků.

Čtvrtý paprsek posílí,
vinný pocit samoty,
s nikým jej nesdílí,
pohlcují tě mrákoty.

Pátý paprsek uzavře,
očistný proces těla,
krevní oběh zanevře,
v očích prázdnota zela.

Hvězdice stříbrnného kovu,
v rozpadající se hrudi čněla,
potisícé a stále znovu,
osud upířice rozdělila.
Autor HKvH, 01.07.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Nahá, Wyrda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí