Možná...

Možná...

Anotace: maybe...

Možná zdají se vám být moje básně nudné,
však každý máme svůj styl,
v hlubokém poháru osudu na mě tenhle ten zbyl.
líbí se mi psát o lásce jak umí krásně hřát,
baví mě psát o zklamaní jak člověk dokáže se bát.
Možná neumím slovy vyjádřit emoce jako někteří z vás,
možná to neumím,ale byl by v tom ďas,kdyby nenašel se tady někdo komu by se mé básně líbily,
nějaké duše,které by se u nich zasnily..
možná nemám cit pro tvorbu dokonalých děl.
možná nepíšu,tak jak by někdo z vás chtěl..
možná vám připadají naivní a dětské,možná jste čekali víc..
já však štastná jsem,že takhle píšu a jdu s vztyčenou hlavou vám vstříc..
Mám ráda svůj styl a budu v něm psát dál...
možná některý z vás právě se mi smál...
já ulevím si psaním zrýmovaných vět,
a proto už nevezmu nikdy zpět,
tenhle krásný psací styl,
který mi osud do vínku nadělil...
Autor Natalie Kolářová, 10.08.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí