SLYŠÍM..

SLYŠÍM..

Anotace: .............ticho vždy psané hned - neupravované - tím se nechci vůbec omlouvat.......že je to dílko nedokonalé ..... :-)

slyším ticho,
prázdnotu,
kdesi ve mě něco puklo,
bez duchu hledím na větu,
co právě psal někdo...

vidím srdce na dlani,
hledím,
jak bije ještě mi,
tak hladce venku ze mě,
omotané nitěmi...

kde skončí to srdce černé,
moje,
v zemi zakopané,
bojujte prosím o ně,
snad není odepsané...

já už bojovat nemůžu,
slyšíte,
nejde to, vůbec ne,
kde je ta hvězdička naděje,
kde kde jen je...

slyším ticho,
bezvětří,
vládne u mě v těle,
slunce již vyšlo, tak já jdu,
hvězdičko hledat tebe...
Autor jarkaj, 10.08.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí