Mrzutý pán

Mrzutý pán

Anotace: Vše staré ať staré zůstane, jdu dál!

Vyhrabal se ze snů,
čistou hlavu měl,
vzpoměl si kolik dnů,
celých protrpěl..
Pak přemýšlel proč zdá se,
že není už co říkat,
že všechno by šlo snáze,
když přestane lítat...
Bez duše pak seděl,
v pokoji plném zdí,
nechtěl, ale věděl,
že potýká se s lží...
Neměl důvod smát se,
ten mrzutý pán,
přesto všechno v dálce,
nechal a šel dál.
Autor ZaM, 11.08.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí