Proměna

Proměna

Anotace: ...

Strom s kůrou zelenou
jak šupinatý had
prošla jsem proměnou
třinácti komnat

Nejsem šeříková víla
co tančí jarní sen
složila jsem křídla
spoutala mě zem

Horké barvy léta
sežehly mi kůži
sladké hříchy světa
orosily růži

Podzimní vichry
vášně odvály
střapaté astry
hledí z povzdálí

Zima krutý čas
vše přikryl sníh
slyším třpytivý mráz
rolničky na saních

Bílá krása
necítím nic
jiskřivá spása
hvězdných metelic...
Autor LauraKošinová, 04.07.2008
Přečteno 316x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, a_tao, Vlk v rouše, Iva Borecká, vodnař, GM, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká báseňka...*

10.07.2008 17:55:00 | Iva Borecká

Jsou to moc krásné proměny...;)
hlavně že si teď můžeme užívat sluníčka...*

05.07.2008 11:40:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí