Ve vzteku

Ve vzteku

Anotace: zase jeden krásnej večer......

Co, kde Kdo, s kým, nač a proč...???
Je to tu zase, výslech jak u soudu.
Nevím, NE, JO, Hmmm....
Paráda zase se zvedá a naštvaně odchází....
Tak promiň, že se staráme.....
Jó, Jasný, aha, paráda.....
Seš jen drzej rozmazlenej parchatnt, máš co chceš a chováš se jak zmetek...
Však jistě, máte pravdu.....
Facka, jau...to bolí....
Zasloužila bys víc.......Odcházi...
Paráda, koukám do stolu a v hlavě mi běhá stádo volů.
Co dál??? Jít nebo stát..???
Nevím balím věci a odcházím jako tupá ovce za davem....
Tak tedy dík za pěknej večer.....
Však jo, nemáte zač...
Autor klariseeek, 04.07.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí