Konec snění....začátek smrti

Konec snění....začátek smrti

Anotace: .....

Vidím tě a sklápím hlavu
snažím se ti něco říct..
sem jako ta jedna z davu
žlutohnědých slunečnic

koukám na tě skrze řasy
bílé tváře pořád máš
vychází z tě tolik krásy
tak proč sakra umíráš..???

V hlavě skoro černo mám
ale tebe já mám v srdci
okolí už nevnímám
cítím se jak v horké peci..

už nemůžu se dívat dál
jak loučíš se se životem
a kdo ti tenhle život dal
tak tomu ho vem...

pořád sedím vedle tebe
už odbíjet začíná
to co mě tu pořád zebe
tvá poslední vteřina
Autor Camillee, 05.07.2008
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: ElaJah, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Naprosto souhlasím s předchozím komentářem: ta první je ... awesome :)

12.11.2014 23:50:01 | ElaJah

První sloka je úchvatná! Čtu ji stále dokola...Celek je samozřejmě taky výborný!!!

05.07.2008 09:55:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí