Malování

Malování

Anotace: Slzy a barvy...

Maluju slzami po papíře
A tvořím něco nového
Něco krásně zoufalého
A je to k nevíře
A stejně v Boha nevěřím
Tak co
A nejen taková víra je pryč
Tah štětcem a zbytek barvy
Se rozpíjí v mých solených vodách
Maluju, táhnu, vzdychám - ach, ach,...
Ještě kousek a začmárám to
A chyby? Chyby mrzí...
Pak vezmu a roztrhám obraz vzteky
Štětec zlomím vejpůl
Kašlu na všechny ty krvavé fleky
A slzy utřu do potrhaného papíru
A začnu věřit... věřit na víru.
Autor KreestynaK, 05.07.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Sima, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, T(r)ipe:o)

06.07.2008 16:42:00 | KreestynaK

a já začnu věřit na dobré zítřky českých autorů :)

05.07.2008 20:19:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí