Óda na blbost

Óda na blbost

Anotace: Výkřik o jednom nepovedeném večeru. Opět bez úrovně a jakékoli umělecké hodnoty, prostě jen pravda skrytá do jednoduchých dětských veršíků.

Jo - už zase - žádná změna
opět zcela znemožněná!
Méně pít a více mlčet
ostrovtipem přestat sršet!
Ale než být nudou holkou
to radši spát s Jachne polkou!
Božem jsem to ale trapná
jsem to husa, jsem to kachna!
Nestačila jsem ho sbalit
na koho mám vinu svalit?
Za všechno si můžu sama
měla jsem být větší dáma
v mým mozku má sídlo...sláma!

*smajlík ronící slzy vzteku*
přes ksicht budu nosit deku!
Autor Pandorra, 05.07.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, blue, Koskenkorva, Nahá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za kachnu :)

vídám je před domem a je jich dost ve vodě, teď na podzim, i v obchodě ;)

12.09.2009 22:18:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí