Prázdninová idylka

Prázdninová idylka

Anotace: zase jedna kouzelná básnička napsaná s Pohjolankou=D

Jednoho dne v Berounce jsem šlápla na kružítko,
doprdele, vykřikla jsem, na palec jsem si pustila těžítko.
Aby toho nebylo málo,
jak se ze začátku zdálo,
do mdlob jsem pod hladinu upadla,
abych nějaký kružítko ukradla.
Však co to?kružidlo žádné,
světem zmatek vládne,
vždyt napínáček to jest,
veliký jak rybí pěst.
Pod mojí masem obalenou kostrou,
se napínačék zdál kružítkem býti,
a to že v berounce kružítka nerostou,
je teda pěkně v řiti.
Autor BlázenBláznivá, 06.07.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, no bylo to takové volné psaní s kamarádkou, prostě to , co nás napadlo=)

07.07.2008 23:05:00 | BlázenBláznivá

No ,pro začátek to jde!
ale raději si počkej na další komentáře.

07.07.2008 11:13:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí