Deprese

Deprese

Anotace: uvidíte

Strašně ráda bych se v sobě vyznala
Poznala své roztroušené pocity
Spoustu starostí a tísně ze sebe vyhnala
Snad všechny mé já byly dobity?

Ne,to ne.To možné není
Čekám na rozednění
Snad se brzy objeví
Konec všech dejaví

Asi zvláštní stav ted právě mám
Všechno,na co myslím se rozpouští v dáli
Šumění vzpomínek poslouchám
Jako kdyby ještě ty jediné ve mně dohrávali.

Takový stav jsem nikdy nezažila
Že bych se v ničem nevyznala
Kdy už to bude to rozednění
Konec všech mých utrpení….
Autor anca_d, 07.07.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na literu :-)

07.07.2008 18:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí