Tajuplné...pod zemí

Tajuplné...pod zemí

Anotace: že by zlato....????:():nebo bláto....???

Šťourám
klackem
v mokrém písku
přesvědčen
o velkém zisku
hledám poklad
pirátů
detektorem
pípá-tu
adrenalin
mi běží
krevním oběhem
budu odměněn
blýskavým
zlatem
nebo
šíleným
výsměchem
nechám se
překvapit
bláznovstvím
nedočkavců
polapit
tajuplné
***
pod zemí
Autor Tomáš Přidal, 07.07.2008
Přečteno 205x
Tipy 1
Poslední tipující: Nahá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí