AntiOds

AntiOds

Anotace: Stávkuji za nezávislé poplatníky. Na to abych si založil vlastní politickou stranu mám zákonné právo nebo mi snad chce v tom někdo zabránit. Má si pak říkat kapitalista, nebo monarchista!!!

Stávkuji

Stávkuji dneska za všechny chudé,
nechcem už dále živořit,
vládnoucí starna prostě pude,
nechte mě jenom hovořit.

Zvolení modří utápí se ve lžích,
podvodech, podrazech a korupcích,
celému národu jsou jenom pro smích,
lépe se žije beze nich.

Dost

Dost bylo slibů nepravdivých,
lidé Vám prostě dále nevěří,
nezbývá nic než volit jiných,
penízek více se asi ušetří.

Dost bylo páni okrádání,
jen slyšte krutou pravdu mou,
kupte si modro na nebeské báni,
ať každý vidí Vaši pravou tváři svou.
Autor Básník lásky, 07.07.2008
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: čertíček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí