Jsi...

Jsi...

Anotace: To mě tak jednou napadlo při procházce s Kamarádem

Jsi pro mě Slunce,
co přes den svítí,
a taky louka
krásného kvítí.

Jsi pro mě voda,
která v řece šumí,
lepší pohlazení
nad ní není.

Jsi pro mě hvězda,
co se za mraky skrývá,
a taky slavík,
co pěkně zpívá.

Jsi pro mě měsíc,
co se dívá z nebe,
já vím,
že mám ráda Tebe.

Můj milý človíčku,
díky, že jsi !!!
Autor Lenullinka, 07.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí