Bob Dylan/ex offo

Bob Dylan/ex offo

Anotace: ...měl by to být text z jeho písně, pozná ji někdo? aneb, bylo nám náct a vládl hipies

jsme děti Boží, toužíme po láskách
stíny se kolem množí, probouzí všední strach
a rána už se sklání, než den se probudil
a rána už se strácí, večer je rozpustil
Jsme v duších nazí jak nás bůh vytvořil
tma mýty boří, kdo nesnil prázdný byl

Dál hledá prázdná rána,
dál hledá prázdný den,
večer už ve tmu splynul,
zas zbývá jenom sen
Autor jiřička, 08.07.2008
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí