Den Š

Den Š

Anotace: Tvůj den..dny..

Za drobného deštíku,
čekám Tě bez deštníku.

Dobrý den stal se před lety
bylas zrozena na svět onehdy.

Žes tolik křičela ,to nevadí,
vítala ses pořádně; a to plačí!

Vyrostla jsi do veliké krásy,
líbal bych Tvé rty i vlasy!

Budu pokaždé čekat dychtivě
až probudí se modré oči Tvé,
usmějí se na svět,na mne!

Proto krásné narozeniny mej,
at dnešek je pro Tebe nej!
Autor Douša, 08.07.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí