Tak jako...

Tak jako...

Anotace: Tak tohle vzniklo díky jednomu úžasnýmu človíčkovi. I když ona většina mých básní vznikla díky lidem kol mě...

Tak jako k nebi hvězdy neodmyslitelně patří,
tak jako start přichází na tři,
tak jako tužka a papír tvoří pár,
tak jako zvoní budík a ty jsi právě vstal,
tak jako stromy nosí svoje listy,
tak jako co vidíš, tím seš jistý,
tak jako prst ruky a prstýnek,
tak jako maminka a tatínek,
tak jako kočka může vyjít s psem,
tak jako večer a celičký den,
tak jako stohy trávy a rosa,
tak jako černá a žlutá barva kosa,
tak jako zima a sníh,
tak jako něco udělat a nejen chtít.
Tak jako všechny tyto věci patří k sobě,
tak já mám pocit, že já patřím k Tobě.
Autor Kiri Kiri Kiri, 09.07.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Rafi..., monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré!

09.07.2008 12:43:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí