Šuplík

Šuplík

Anotace: Psaní do šuplíku

Píšeš taky do šuplíku
nevěda si rady
jakou by ta tvoje báseň
měla míti vnady?

Poradím ti, rada snadná
žena to je báseň sama
vždycky bývá vnadná
vždycky chtivá snáma.

Dobře radím - nepiš nic
odlož svoje péro
už nebude nikdy víc
to, co by to chtělo.
Autor Šťoura, 10.07.2008
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí