Povzdech hrošíka

Povzdech hrošíka

Anotace: ...

Byl jsem mladý blázen,
který dávno dopad na zem,
po hlavě vletěl do průseru,
hezkých pár let se z něj nevyberu.

Mám teď čas přemýšlet,
kam žene se tenhle svět,
proč dělal jsem ho ještě horší
a navlékal si kůži hroší.

Do nebe se už nedostanu,
půjdu se "ohřát" do pekla,
litovat hříchů nestačí,
aby mi hroší kůže vyměkla.
Autor Oto B., 10.07.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Grafomanická MIA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymy jsou opravdu ohromujici ..zzacni cist, at nepouzivas tak fadni rymy...

10.07.2008 19:43:00 | saddova

Tak už dost tý sebelítosti!:-)

10.07.2008 16:30:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí