Šanca

Šanca

Anotace: o mojej filozofii voči životu :D

Kebyže smiem žiť svoj život ešte raz
vykašlem sa na blbé spomienky
s vervou skočím do tej istej rieky
všetko zopakujem stopro nadoraz.

Dnes mám zas šancu niečo pokaziť
pár dôkazov o mojom duševnom zdraví zahladiť
Osud sa vlečie, no dnes som aj ja lenivá
beriem to, čo dostanem dnes zaživa.

Kebyže smiem niečo zmeniť
tak tú možnosť ti hodím do tváre
perfeknosť je len slovo beztvaré
bezchybný život stráca niť .

Snes som možno vzala nepotrebnú šancu
tancujúceh k ďalšiemu tancu
osud mi hádže šance prašivé
beriem ich a mením na práchnivé.
Autor Escheria, 11.07.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí