Loďka

Loďka

Anotace: ....co jezdí jen jedním směrem....

Houpá se loďka u mola v přístavu,
bez vesel ve tmě ztracená.

Houpá se loďka u mola v přístavu,
sedí v ní převozník bez jména.

Za minci malou ja z pláže oblázek,
přes řeku rád tě dopraví,
na druhém břehu nechá tě vystoupit,
a ani slovo nepoví.

Na druhém břehu navždy už zůstaneš,
ta loďka zpátky nejezdí,
na druhém břehu vlastního života,
co tě tam čeká?

To jen Bůh ví...
Autor DERALTE, 12.08.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí