Chci snít

Chci snít

Anotace: ...prostě chci...zbavím...zbavím se apsoň těch myšlenek..

Uprostřed noci
z hvězdného koloritu,
snažim se, snažím,
marně hledám realitu.

Však potom v říši snů,
kde kradu si svůj čas,
na konci všech nudných dnů,
vracím se tam zas a zas.

Je jedno,co se stane ve dne,
je jedno, kdo mi ublíží,
vím, že stačí zavřít oči
a zbavím se všech potíží.

Někdo pláče ze žalu,
někdo začně pít,
někdo vnímá pomalu,
a já chci jenom snít...

****až do nekonečna***
Autor Sana.sorrow, 13.07.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí