Nechápavá

Nechápavá

Anotace: Je to napsaný jen proto, že byla chuť. Bez většího rozmyslu, ale s pravdou...

Snad vám nebudu připadat infantilní,
ale mám jednu obrovskou lásku
a v ní
se ukrývá několik měsíců,
kdy ji každým dnem zbožňuji
a zamilovávám se víc.
Co dál říct?
Zamilovala jsem se
a to do světa obvykle nekřičím
a tou láskou a tím vším
je LÉTO, přátelé,
jestli vám přijde tak smělé,
že o tom mluvím.
Bohužel, nevyznám se sama v sobě,
protože v této krásné
mé nejoblíbenější době,
jsem zavřena doma...
Přes okna toužím slunce pohladit,
přes stěny vítr cítit
a infantilitě a smutku propadám...
S tím svěřuji se vám
a jdu usnout,
abych zítra opět a zase
mohla se obdivovat mé lásky kráse.
Autor Miiemu, 14.07.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí